PhoneKontaktujte nás E-mailNapište nám

Ať už je to nová realizace, nebo renovace gastro provozu, pro klienta se vždy jedná o velkou investici. Proto se snažíme pokaždé najít vhodnou variantu na základě jeho finančních možností.

U obou variant klademe velký důraz na osobní kontakt. Nejdříve daný podnik navštívíme a splečně si nastíníme, jaký provoz klient očekává a jak velké změny by tedy měly proběhnout.

Zabýváme se nejen kalkulací technologií pro projekty všech druhů gastro provozoven, dodávkami nerezového sortimentu, ale také rozumíme vzduchotechnice a dalším odvětvím s gastrem spojeným. Zkrátka vše potřebné pro vybavení profi kuchyně najdete u nás.

Proč poptat na realizaci gastro provozu právě nás?

  • Navrhneme Vám promyšlený koncept gastroprovozu, sestavíme dispoziční umístění jednotlivých gastro zařízení v prostoru tak, aby to pro vaši práci a podnikání bylo co nejefektivnější. Také však nezapomínáme na to, aby vše bylo v souladu s normami hygienických standardů a tudíž bylo hygienickou stanicí úspěšně zkolaudováno.
  • Za skvělé ceny vám dodáváme veškeré vybavení pro gastro provoz, právě na základě schváleného konceptu. Díky našim dlouhodobým úzkým vazbám na výrobce gastro technologií a s ohledem na naše odběratelské objemy, vám dokážeme zajistit velmi zajímavé finanční podmínky, které respektují kalkulovaný cenový rozpočet vašeho záměru.
  • Ušetříte si čas a starosti, protože veškerou realizaci, montáž i následný servis zajišťuje naše firma.
  • Provedeme odborné zaškolení personálu a nabídneme Vám veškeré profesionální čisticí a jiné provozní prostředky, které budete potřebovat.

Koncept nového gastronomického podniku má několik důležitých fází

  1. Než se začne tvořit samotný koncept vybavení a zařízení gastropodniku, nejprve je třeba poznat do detailu požadavky zadavatele a také možnosti daného prostoru. Něco jiného je, pokud sestavujeme návrh baru, školní jídelny, nebo naopak zpracováváme nárh kuchyně v hotelu. Každé toto zařízení má totiž své specifické požadavky.
  2. Zvážení technologických možností a dimenzování gastro provozu jsou dalšími důležitými body v systému realizace gastropovozů. Veškeré gastro koncepty, které mají být opravdu účelné, musí mít propočítaný výkon pracoviště. Nebudete přece pořizovat zařízení naddimenzované a tudíž zbytečně drahé, nebo naopak poddimenzované, znamenající brzkou výměnu z důvodu nedostatečného výkonu a nízké efektivity práce. Plánovač v rámci návrhu gastro provozu musí jasně definovat (v souladu s požadavky zadavatele), kolik bude denně možno obsloužit zákazníků, kolik porcí se zvládne vydat, jaký počet personálu bude na tento výkon potřeba a jaké budou technické a prostorové požadavky konkrétních lidí na zajištění kvality jejich práce.
  3. Na základě znalostí z výše uvedených bodů je pak třeba najít soulad veškerých parametrů chystaného gastroprovozu s existujícími předpisy, které souvisí s jeho povolením pro běžnou činnost. Řeč je především o hygienických normách, normách zákoníku práce, předpisech stavebních úprav apod. V tomto bodě je třeba, aby návrh integrovaných technologií a vybavení dělal opravdu odborník se znalostí veškerých norem, z nichž ani jedna nesmí být opomenuta.
  4. Jakmile je jasně definováno veškeré vybavení restaurace, kuchyně nebo baru, je ještě třeba zajistit realizaci v souladu s navrženým stavem a dohlédnout především na provedení těch věcí, které jsou důležité s ohledem na hygienické normy. Výsledkem této fáze je získání všech povolení k provozu restaurace.
  5. V poslední fázi je nezbytné vyškolit personál, aby uměl co nejlépe ovládat instalované technologie a efektivně/bezpečně veškeré specifické vybavení.

Vsaďte na naše znalosti v oblasti realizace gastronomických provozů

Jednou z hlavních výzev při přípravě nových gastro provozů je dodržení přísných hygienických předpisů a normy HACCP, které určují, jak musí být gastroprovoz strukturován, aby bylo zajištěno bezpečné zacházení s potravinami. Nuto řešit, aby každý provoz odpovídal těmto standardům, včetně oddělení čistých a špinavých zón, dostatečného prostoru pro skladování potravin a správné umístění gastro technologií, jako jsou myčky, chladicí zařízení a varné systémy.

Ergonomie hraje rovněž zásadní roli – každá kuchyně musí být navržena tak, aby se v ní personál mohl pohybovat co nejefektivněji a co nejrychleji. Díky naší praxi v návrhu a realizaci gastronomických provozů umíme navrhnout prostor, který minimalizuje zbytečné pohyby a zvyšuje maximální produktivitu. To znamená, že vaši zaměstnanci ušetří čas, což se promítne do rychlejšího servisu a vyšší spokojenosti zákazníků.

Kromě technických a ergonomických aspektů se zaměřujeme i na design. Víme, že estetika a atmosféra jsou pro úspěch gastronomického provozu klíčové, proto zohledňujeme i vizuální stránku interiéru, která osloví vaše zákazníky. S naší pomocí budete mít funkční a zároveň esteticky řešený prostor.

Naše služby zahrnují primárně instalaci a údržbu veškerého vybavení, které splňuje nejvyšší standardy kvality. Spolupracujeme s osvědčenými dodavateli, takže vám můžeme garantovat dlouhou životnost a bezproblémový provoz vašich zařízení. Navíc vám pomůžeme optimalizovat celý provoz tak, aby byl energeticky úsporný a šetrný k životnímu prostředí.

Výhodou spolupráce s námi je detailní poradenství, kterému je třeba se na úvod každého záměru věnovat co nejvíce, vyslechnout vaše požadavky, probrat možnosti a stanovit priority včetně rozpočtu. Každý zákaznický požadavek řešíme na míru a hlavně promyšleně, ať už vybavujeme malou kavárnu nebo velký stravovací provoz.

Pořídit si moderní vybavení bez celkového konceptu nestačí. Pokud hledáte dodavatele profesionálního gastro zařízení, který vám dokáže nabídnout mnohem víc, pak nás určitě kontaktujte. Nabízíme poradenství, dodávky a montáže v oblasti gastro. T

> KONTAKTUJTE NÁS.

Naši klienti

Projektování gastro provozů
BEL3S - fasfood bistro v belgickém stylu v Brně
Projektování gastro provozů na klíč
4Comfort: Wellness centrum, Brno
Projektování gastro provozů
Pizzerie & Pasta Bella, Brno
Projektování gastro provozů na klíč
Castellana Trattoria – italská restaurace, Brno
Projektování gastro provozů
EB DINERS - restaurace ve stylu amerického dineru v Krhově
Projektování gastro provozů
Kaskáda Golf Resort, Brno

 

Poptejte / Zeptejte se

Reference

S firmou GASTRO NOVOTNÝ jsme velice spokojeni, jejich produkty jsou velmi kvalitní. Oceňujeme rychlost komunikace a dodání zboží, proto můžeme všem doporučit.
Miroslav Bednárik - Šéfkuchař
[ EB DINERS, Krhov ]
Společnost Gastro Novotný jako dodavatele gastro vybavení jsme si vybrali díky profesionálnímu přístupu, rychlému jednání a ochotě personálu. Zboží vždy kvalitní, dodané včas až na provozovnu.
Tým MayDay cocktail bar café
[ MayDay cocktail bar café, Brno ]